recunoștința

recunoștința

Recunoștința este unul dintre punctele-cheie ale filosofiei lui Louise Hay și este o cale minunată de a atrage lucruri bune în viața ta.

Fii recunoscător/oare pentru tot ce ai în acest moment, pentru faptul că te-ai trezit azi și ești în viață, că poți să vezi, să auzi, să mergi, pentru acoperișul de deasupra capului, pentru hrana cea de toate zilele, pentru familie, pentru prieteni, pentru sănătate….Și unii vor spune: “Păi cum să fiu recunoscător pentru sănătate, că eu sunt bolnav?”. Ei bine, fii recunoscător chiar și pentru boala pe care o ai în acest moment, pentru că, așa cum am mai spus, boala este un semn, un semnal de alarmă că ceva nu faci bine, că nu mergi în direcția corectă, că e momentul să te schimbi; boala este precum un profesor, vine să te învețe ceva. Nu arunca cu pietre în profesor, pentru că va veni altul, până când vei învăța lecția.

Dacă nu poți să fii recunoscător/oare pentru ceea ce ești și faci și ai azi, este puțin mai greu să vină alte lucruri bune spre tine. Dacă blamezi lucrurile din viața ta și poate chiar și viața în sine, îți închizi canalul abundenței.

Ca să atragi lucruri minunate în viața ta, fii recunoscător/oare pentru ceea ce ai în acest moment. Practică Recunoștință și începe chiar de acum. Recunoștința de azi îți va aduce motive pentru recunoștința de mâine. Pentru ce ești recunoscător/oare în acest moment?

No Comments

Post A Comment