meritul

meritul

De multe ori nu reușim să ne creăm o viaţă fericită, pentru că în subconștient noi nu credem că merităm. Această convingere derivă din primele experiențe ale copilăriei. Poate ți s-a spus că nu poți avea ceea ce îți dorești dacă nu termini mai întâi de mâncat tot din farfurie, dacă nu-ţi faci curat în cameră sau dacă nu îți aranjezi jucăriile. Și atunci ai început să-ți construiești convingerea că meriți ceea ce îți dorești numai dacă faci anumite lucruri sau te comporți într-un anume fel.

A merita nu are nimic de-a face cu experiența binelui.

Dă-ți voie să accepți binele, indiferent dacă tu crezi că-l meriţi sau nu. Dacă tu crezi că meriți, vei atrage ceea ce îți dorești. Dacă tu nu crezi că meriți, vei avea dreptate.

Tratament pentru merit: Afirmațiile!

Eu merit! Eu merit tot ce e mai bun! Nu un pic, nu parțial, ci tot ce e mai bun.

Acum merg dincolo de gândurile negative şi limitative. Nu sunt condus de temerile sau prejudecăţile societăţii moderne în care trăiesc, nu mă mai identific cu limitări de niciun fel.

În mintea mea am libertate absolută. Acum mă mut într-un nou spaţiu de conştientizare, unde sunt dispus să mă văd diferit. Sunt dispus să-mi creez noi gânduri despre mine şi viaţa mea.

Acum ştiu şi spun că sunt una cu puterea prosperă a universului. Toate posibilităţile se desfăşoară în faţa mea.
Merit o viaţă fericită! Merit iubire, din abundenţă! Merit sănătate! Merit să trăiesc confortabil şi să trăiesc o viață prosperă!
Merit bucurie şi fericire! Merit libertatea de a fi tot ce pot! Merit tot ce e mai bun!

Universul este mai mult decât dispus să-mi manifeste noile credinţe în realitate. Şi accept această viaţă bogată cu bucurie, plăcere şi recunoştinţă. Pentru că o merit. O accept!

👉 Meritul este una dintre cele mai importante teme din munca lui Louise Hay

No Comments

Post A Comment