GHID PENTRU VIAȚĂ!

GHID PENTRU VIAȚĂ!

În inima fiecărui om există dorința de a da un sens și un scop propriei vieți, de a lăsa o urmă a trecerii sale prin lume. Uneori, căutarea începe prin sentimente de nefericire sau o senzație că există ceva mai mult de atât, că există o profunzime a vieții pe care nu ai accesat-o încă. Alteori, o provocare bruscă, neașteptată, cum ar fi pierderea locului de muncă, a unei relații, a unor sume de bani sau a sănătății, declanșează ceva în noi, ceva ce ne face să ne punem întrebări profunde despre ce este de fapt viața noastră.

Ne-ar fi de mare folos un ghid, un manual de instrucțiuni pentru viață. Dar atunci ar fi nevoie de miliarde de astfel de manuale, câte unul pentru fiecare om în parte, pentru că fiecare om este unic, fiecare viață este unică în felul ei, și întrebările și răspunsurile pentru viața fiecăruia sunt diferite.

Și totuși există o bază de elemente comune, de legi universale pe care, dacă le cunoști și le respecți și le aplici în viața ta, te pot ajuta să îți găsești propria cale și să descoperi sensul vieții tale. Și aceste legi universale acoperă cele patru niveluri esențiale ale vieții: fizic, mental, emoțional și spiritual.

Noi, oamenii, spunem adesea că vrem să ne schimbăm viața. De ce nu o facem? Din ignoranță, din comoditate, din frica de necunoscut sau poate pentru că nu credem că viața noastră poate fi și altfel. Dar viața, fie că vrem fie că nu vrem, ne obligă la schimbare. Prin natura noastră umană, nu ne place să fim obligați la nimic. Atunci de ce să nu alegem de bunăvoie schimbarea? Când o perioadă mai lungă de timp nu ne simțim bine acolo unde suntem sau cu ceea ce facem, înseamnă că a venit vremea schimbărilor.

Ce vrem să lăsăm în urma noastră? Cum și pentru ce vrem să-și amintească lumea de noi? Iar atunci când simțim nevoia de a ne schimba, de a ne îmbunătăți viața, relațiile, munca, cum să ducem schimbarea în direcția aleasă?

Învață legile universale, respectă-le, aplică-le, învață să accepți schimbările forțate pe care le impune viața uneori și învață să transformi incertitudinea, durerea și suferința în combustibil pentru evoluția personală.

De mare ajutor în acest proces de transformare, precum un ghid sau un manual de instrucțiuni, îți pot fi metodele și cartea lui Louise Hay – Poți să-ți vindeci viața®!

No Comments

Post A Comment