ALEGERI

ALEGERI

✍️Și ce dacă?….
Și ce dacă azi încă nu ai ajuns acolo unde ai vrut? Și ce dacă până acum nu ai obținut ce ți-ai dorit? Și ce dacă ai eșuat de zeci de ori? Și ce dacă ai făcut multe alegeri greșite până acum?
Alegerile ne pavează drumul vieții. Sursa fiecăruia este mintea și din minte facem alegeri. Sunt doar 2 tipuri de alegeri: cele bazate pe condiționările trecutului, credințe, obiceiuri, configurări mentale, și acestea sunt alegeri statice, și al doilea tip sunt alegerile dinamice bazate pe a fi deschis la aici și acum.
Ca să fii de succes azi e nevoie să faci alegeri dinamice și să le eviți pe cele statice.
Multor oameni le e greu să creeze succesul pentru că și-au stabilit limite, evită riscurile, au o zonă de confort restrânsă, țin cu dinții cu ceea ce știu și fac, fără a fi deschiși la ce ar putea să știe și să facă, nu pot să vadă dincolo de propriile limite autoimpuse.
Alegerile statice, limitate, îngrădite nu vor duce la succes.
Dinamica stă în flexibilitate, adaptare, disponibilitatea de a se deschide în fața noului, a necunoscutului, a posibilităților. Și ce ar fi dacă…?
Indiferent de ceea ce ai fost și ai făcut până azi, indiferent de alegerile tale de până acum, poți alege azi altceva, poți decide să faci altceva, să faci altfel, să fii altfel, să crezi în altceva.
Nu uita, alegerile se fac în minte! Dacă gândirea ta de până acum nu te-a adus unde ți-ai dorit, alege să gândești altfel!
Tu alegi să crezi că ceva e posibil, tu alegi să crezi că ceva e imposibil, și indiferent ce vei alege, va fi adevărat pentru tine!

No Comments

Post A Comment