TESTIMONIALE

TESTIMONIALE PARTICIPANȚI LA CURSURILE “HEAL YOUR LIFE”

Dragă Otilia,

Doresc să îți mulțumesc pentru tot. Pentru că am avut deosebita plăcere să te cunosc, pentru că am avut ocazia să particip la cursurile tale, pentru că datorită acestor cursuri m-am trezit la realitate, pentru că nimic nu este întâmplător. Datorită acestui curs mi-am descoperit blocajele din trecut, convingerile limitative și fricile pe care azi pot să le depășesc cu ușurință prin iubire, afirmații positive, gânduri positive și meditații. Cu această ocazie am cunoscut oameni minunați de la care am primit multă iubire, înțelegere și multe îmbrățisări. Îți mulțumesc și te iubesc! Baftă Otilia în continuare!

Cu drag, MARINELA VARGA

Nu găsesc destule cuvinte de mulțumire pentru binecuvântările pe care le-am primit pe parcursul acestor 10 sesiuni de curs. Mulțumesc pentru cine am descoperit că sunt! Mulțumesc pentru toți oamenii frumoși pe care i-am cunoscut! Mulțumesc pentru toată compasiunea și sprijinul de care am avut parte în fiecare moment, care m-au ajutat să mă întorc la principiile elementare ale vieții: Iertarea, Curajul, Recunoștința, Iubirea și Umorul. Mulțumesc!

CRISTINA ABRUDAN

Ce a însemnat pentru mine cursul!?

Am venit la curs din curiozitate. Citisem cartea lui Louise Hay „Poți să-ți vindeci viața”. Mi-a plăcut. A atins ceva în mine și mă gândeam că o să-mi placă și cursul. Așa a și fost! Pot să spun despre curs că E MINUNAT! Îți deschide ochii. Îți luminează cărarea în viață. Îți atinge sufletul și îl ajută să se bucure, să iubească, să înflorească.

Am învățat atât de multe…

Am învățat iubirea. Înainte credeam că iubesc. N-a fost așa! Nici măcar pe mine nu m-am iubit.

Am învățat iertarea. Nu credeam că am de iertat pe cineva. Am descoperit că aveam câte ceva de iertat la toată lumea și mai ales la mine. Niciodată nu m-am gândit că atât de mult mă învinuiesc. Conștient am crezut mereu că sunt puternică și încrezătoare. Subconștientul meu nu era de acord cu mine, dar până la curs nici nu am știut că e acolo și că are și el o părere.

Am învățat bunătatea. Toți oamenii sunt buni! Ce descoperire extraordinară!

Am învățat să gândesc, am învățat să vorbesc și am învățat să-mi ascult propriile gânduri și vorbe, dar mai ales am învățat să le îmblânzesc!

Cel mai important lucru pe care l-am învățat: “să fac liniște” și să ascult. Să ascult ce îmi spun ceilalți oameni, să îmi ascult propria conștiință și să simt ce îmi transmite corpul.

Acum știu ce am de făcut! Aleg să las Universul să îmi aducă tot ce e mai bun și mai frumos pentru mine.

Mulțumesc din suflet, Otilia Deac, pentru tot! Ești minunată!

ANCA CORDEA

Știu că am început acest curs cu un “vers” și-acum am lansat în UNIVERS un hit, care sună exact așa:

Mă iubesc și mă aprob pe mine însămi,

Sunt liberă să fiu eu însămi,

Am încredere deplină în VIAȚĂ,

Mă simt în siguranță….

Și continuă evident cu alte strofe pe care mintea mele cântă în fiecare zi, pentru că acum știu sigur că UNIVERSUL EXISTĂ, E ABUNDENT și îmi răspunde prompt la orice nedumerire.

Azi mi-o scoate-n cale pe educatoare “F” pe care am uitat s-o iert și să mă iert pe mine însămi pentru modul în care am reacționat în relația cu ea, acum 15 ani.

Mâine dimineață mă trezesc îngândurată în legătură cu o problemă și-n câteva minute primesc un mesaj “Anca, pot să te sun?”, după care primesc telefonic răspuns la ceea ce mă frământa.

La acest curs, m-am regăsit pe mine însămi, acea ființă promptă, conștiincioasă și încrezătoare-n tot…ni se spunea la curs, atât de către Otilia cât și de către colegi…nu mai contează pe unde m-am pierdut până acum, important e că m-am regăsit.

Bine ai venit Anca! Te iubesc!

Și da…au existat și “ispite”, însă când totul în jurul tău se schimbă, treci peste ele și le consideri un cadou. De fapt, un buchet imens de trandafiri, în toate culorile pe care mintea ta le poate desena, pe care te grăbești să-l pui în cea mai prețioasă vază, fără să te temi de spini.

Mulțumesc mult tuturor!

Mulțumesc mult Otilia!

ANCA POPA – psiholog

Pe mine m-a ajutat acest curs să observ că oamenii au aceleași situații, aceleași temeri, se confruntă cu aceleași probleme și că există o lege universal pe care, dacă o înțelegi și o aplici în viața ta, te poate duce la un nivel de rezonanță mai ridicată. Dacă ai ajuns la acest nivel și reușești să-l menții cât mai ridicat pentru o perioadă cât mai lungă de timp, ajungi la împlinire. Stare pe care mi-o doresc din tot sufletul. Astfel, acest curs m-a ajutat să-mi privesc viața de până acum mai profund și să reușesc să mă înțeleg mai bine.

SOANE ANDREA

În timpul cursului am conștientizat anumite carențe și lucruri, pe care a venit momentul să le corectez…pentru binele meu. Ascultându-i pe alții mi-am dat seama/am conștientizat greșeli de comportament/obiceiuri cărora până acum nu le-am dat importanță.

HEGYI MARIA

Dragă Otilia Deac,

Aici și acum îți mulțumesc că exiști! Că ai fost atât de generoasă să ne introduci în această lume specială, care pe mine personal m-a ajutat și doresc să cresc mai departe. Mă simt îmbogățită și acum am: optimism, bucurie, deschidere la nou, înțelegerea prezentului, atenție la gânduri, zâmbet, împărtășirea emoțiilor, fericire, iubire.

INNA – terapeut yumeiho

Este un mod de viață, gândire, emoții, comportamente. Este generator de stări de bine, de idei, de căutări care-ți pot schimba direcția vieții către mai bine. Îți mulțumesc pentru onoarea de a mă include în primul curs pe care l-ai organizat. Am parcurs cu încredere și sentiment de recunoștință fiecare cuvânt și gând pe care ni le-ai oferit.

CLARA MUT – economist

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Acest curs mi-a reamintit ce pot și ce e necesar să fiu. Mulțumesc Oti! Ești o profesionistă din toate punctele de vedere, baftă și te iubim!

Cu drag, MIHAI HOGYE – maseur

Dragă Otilia,

Dacă m-ai fi întrebat acum câteva săptămâni ce părere am despre cuvântul “întâmplător”, aș fi zis: Știu că nimic nu e întâmplător, dar….Ei bine, acum nu mai este loc pentru “Dar”. Îți sunt profund recunoscătoare pentru tot. Am învățat multe. Sau…Nu știu dacă “am învățat” sau pur și simplu mi s-au confirmat multe informații pe care le știam. Mi s-a confirmat că nu, nu sunt nebună…Că da, Universul acesta chiar lucrează. Și că merită să continui să pășești pe acest Drum al Spiritualității, chiar dacă uneori simți “că nu funcționează”. De fapt, vezi, am învățat ceva nou: unele întâmplări pot veni ca provocări, iar altele pur și simplu sunt “atrase” de mine. Pentru mine simpla ta “apariție” în viața mea a fost o confirmare pentru multe….a fost wow! Mulțumesc! Mulțumesc grupului, zilelor și oamenilor care stau în spatele a ceea ce ne-ai învățat. Îmbrățișări calde!

HERMINA POPA – psiholog

Ce a însemnat cursul Louise Hay pentru mine? În primul rând recunoștință față de tine, de tot ce am primit. Ce poate fi mai frumos decât să descoperi iubirea de sine? Și treptat, lumea din jurul tău se schimbă. Am primit mai multă iubire ca niciodată la curs, la locul de muncă, acasă și de la străini. Am simțit o recunoștință imensă. Au apărut oameni care la rândul lor au cerut ajutor și iubire. Singurul mod în care am putut să-mi exprim recunoștința a fost să dau mai departe ce am primit aici. Conștientizările în timpul vizualizării au fost un punct forte. Datorită lor am reușit să învăț să iert și să iubesc. A început un frumos proces prin care sunt convinsă că reușesc să dăruiesc mai multă iubire și poate că așa am să contribui un pic la schimbarea în bine a celor din jur. Și nu în ultimul rând vreau să menționez legăturile speciale care s-au format, descoperirea unui grup și oameni speciali.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

ANI SCHILL – educatoare

Un curs care m-a ajutat să îmi schimb viața, modul de a gândi și de a vedea lumea. Sunt profund recunoscătoare pentru ce am învățat și am trăit în aceste 10 săptămâni. Îți mulțumesc frumos Otilia, pentru tot! Am înțeles mai mult ca oricând că toate vin la tine atunci când ești pregătit să le primești, că nimic nu e întâmplător, totul e să îți deschizi inima și să asculți ce-ți spune.

DIANA RUXANDRA – profesoară

Acest curs m-a ajutat să-mi dau seama de multe lucruri pe care înainte nici măcar nu le băgam în seamă ca fiind importante. Mulțumesc, Oti!

Cu drag, ANCA LAZAU – coafeză

Aș dori să schițez câteva impresii din perspectiva unei persoane care căuta de ceva vreme răspunsul pentru depășirea acelor obstacole care o țineau în loc de când se știe.

Cu cărțile lui Louise Hay am avut un prim contact cu câțiva ani în urmă și trebuie să recunosc că deși am parcurs de câteva ori cartea ”Poți să-ți vindeci viața” mereu am descoperit alte lacăte care trebuiau deschise.

Pentru mine a fost o deosebită plăcere să pot participa la acest grup de studiu și datorită faptului că mai bine de 12 ani am avut onoarea să văd evoluția Otiliei. Știam de la Louise care ar putea fi cauzele unor dificultăți cu care mă luptam de o perioadă lungă de timp și adevărul este ca eu am încercat de mai multe ori să duc la bun sfârșit aplicațiile pe care ea le-a prevăzut în cartea ei. Tristul adevăr pentru mine a fost să realizez că de cele mai multe ori eșuam să duc la bun sfârșit respectivele aplicații. Plus valoarea pe care consider că a adus-o cursul pentru mine au fost meditațiile ghidate. În cadrul cursului am reușit de fiecare dată să duc până la final meditațiile ghidate, reușind astfel să conștientizez detalii din frageda copilărie care încă mă blocau și pe care eu le uitasem demult. Luând parte la cursul ținut de Otilia am înțeles mai bine cum trebuie să fac singură acasă aplicațiile și am reușit să îmi găsesc exact acele mantre care mă definesc pe mine și pe care le pot repeta cu ușurință astfel încât ele să facă parte integrantă din viața mea de zi cu zi.

Apartenența la grup a fost un alt motiv care a adus plus valoare pentru mine datorită faptului că am avut posibilitatea să ascult poveștile de viață ale celorlalți participanți și am avut deseori momente de cotitură în care mai descopeream câte un element care mă ajuta să constientizez propriile mele frici si bariere.

Concluzia mea personală este că în urma acestui curs am reușit să deblochez barierele mele personale nedescoperite până atunci. Acest lucru pentru mine a dus la un real proces de creștere care s-a concretizat prin îmbunătățirea tuturor relațiilor și acceptarea mai ușoară a situațiilor neprevăzute care apar în viața de zi cu zi a fiecărui om.

TIMEA URDA – antreprenor

Grupul și cursul au însemnat un mediu pozitiv, relaxare și conștientizări. Trăire în prezent, ascultarea și controlul gândurilor zilnice.

OANA TALPA

Îți mulțumesc pentru semințele pe care ni le-ai dăruit cu atâta drag și iubire. Totul depinde de noi…ce recoltă vom avea.

IOANA CABA – coafeză

În primul rând îți mulțumesc pentru onoarea de a face parte din acest grup pilot. Am primit multă iubire, înțelegere și multe lecții. Sunt mai atentă la mine și la gândurile repetitive. Mulțumesc pentru această experiență minunată. Te îmbrățișez cu mult drag!

MARGHIT SILAGHI – cosmeticiană