ȘCOALA LOUISE HAY – online – 12 luni

Ești pe cale să descoperi cum au reușit milioane de oameni din toată lumea să-și îmbunătățească viața cu metoda Louise Hay

Cauți o metodă eficientă și verificată să:

 • faci față provocărilor din viața ta
 • îți “vindeci” viața în toate ariile ei
 • îți vindeci relațiile cu ceilalți, relația cu banii, cu munca, cu sănătatea
 • îți gestionezi emoțiile
 • îți vindeci traumele
 • începi să gândești într-un mod benefic pentru tine

Atunci te afli în locul potrivit!

Școala oficială Louise Hay – online – îți oferă posibilitatea să participi la un program de 12 LUNI  de dezvoltare personală și personală care să te ajute să trăiești viața pe care o meriți și pe care o dorești …

 

Convingerile și prejudecățile pe care le avem față de noi înșine sunt principala cauză a problemelor noastre emoționale și a bolilor fizice. Dar putem schimba aceste convingeri și aceste prejudecăți și ne putem vindeca la cel mai profund nivel, atât fizic cât și mental și emoțional.

 

Ești ajutat/ă să faci în sfârșit schimbările pe care le dorești în viața ta, datorită metodei Louise Hay.

Înveți cum să trăiești o viață plină de abundență, iubire, gratitudine și fericire cu ajutorul filosofiei și învățăturilor lui Louise Hay.

 

“Dacă nu mă iubesc și nu am grijă cu adevărat de mine,

cum pot cu adevărat să îi ajut pe ceilalți”.

 

Aceasta este una dintre frazele care înglobează sensul învățăturilor lui Louise: cu toții putem avea grijă de noi înșine, pentru a ne vindeca și a scrie noi pagini de iubire și prosperitate în povestea vieții noastre.

 

Louise a reușit: de la o copilărie plină de abuzuri, durere și neîncredere în oameni, a devenit cea supranumită “o sfântă în viață”, care a ghidat și ghidează și azi către vindecare milioane de oameni din toată lumea.

 

Cu metoda Louise Hay poți începe și tu chiar acum să-ți rezolvi conflictele, problemele, să vindeci arii ale vieții tale care nu funcționează, să ai o sănătate mai bună, relații mai armonioase, să atragi abundența și prosperitatea în viața ta, să elimini blocajele mentale care nu îți dau voie să trăiești o viață fericită și împlinită.

 

Școala Louise Hay te însoțește pas cu pas, timp de 12 LUNI, într-un proces minunat de schimbare, transformare, vindecare și creștere.

 

Louise a reușit să se vindece singură de o boală definită incurabilă, atunci când medicii nu prea îi mai dădeau speranțe de viață; a reușit să transforme o viață plină de abuzuri și de suferință și să ajute milioane de oameni din toată lumea prin metoda ei.

Există o soluție pentru orice. Există o modalitate de “a-ți vindeca viața”, de a prelua controlul asupra propriei tale vieți și de a face din viața ta o operă de artă.

Cum? Cu ajutorul Școlii online dedicate complet metodei Louise Hay “Poți să-ți Vindeci Viața”.

 

Cartea “Poți să-ți Vindeci Viața” și metoda oficială Louise Hay, mama gândirii pozitive, a transformat deja viața a peste 50 de milioane de oameni din toată lumea.

 

Dar cine este Louise Hay?

Descoperă cum a reușit să-și vindece boala și viața cu această metodă

Pe lângă faptul că a trăit o viață marcată de sărăcie și violență, pe când avea 5 ani Louise a fost violată de către un vecin alcoolic; o experiență oribilă care, după cum spunea chiar ea, i-a lăsat amintirea unor controale medicale dureroase, dar mai ales durerea de a auzi mereu repetându-i-se «a fost vina ta»; chiar dacă violatorul a fost condamnat la 15 ani de închisoare, mulți ani a trăit cu frica că acest bărbat s-ar fi putut întoarce să se răzbune.

 

Copilăria ei e marcată de muncă grea și abuzuri sexuale din partea tatălui vitreg, pe când Louise avea 10 ani.

 

Imaginea ei de sine și încrederea că se mai poate întâmpla ceva bun în viața ei sunt tot mai scăzute.

Se convinge «că este inferioară și că nu merită nimic».

 

Nemaiputând suporta abuzurile sexuale, la 15 ani Louise renunță la școală și fuge de acasă.

Lucrează ca și cameristă și, după cum povestea chiar ea, avea atât de multă nevoie de iubire și de afecțiune încât își oferea corpul oricui era amabil cu ea. La 16 ani rămâne însărcinată, dar dă spre adopție fetița abia născută unui cuplu fără copii.

 

Decide să își salveze mama de violențele tatălui vitreg și o duce cu ea la Chicago. Cu tatăl vitreg rămâne sora vitregă, pe atunci în vârstă de 11 ani, pe care o va revedea doar după mulți ani.

 

Lucrează ca și model, dar, chiar dacă este foarte apreciată, Louise refuză să-și recunoască frumusețea și continuă să aibă sentimente de inferioritate și o stimă de sine foarte scăzută.

Deși are parte de o căsătorie fericită, care a durat 14 ani, după ce este părăsită, Louise recade în complexele ei de inferioritate.

 

Totul pare să meargă prost, o viață grea care nu pare să ducă la nimic bun.

Louise se apropie de spiritualitate și scrie prima sa carte Heal Your Body/Vindecă-ți Corpul.

 

Cartea are un succes răsunător și Louise începe să călătorească și să predea teoriile sale.

Apoi, într-o zi, este diagnosticată cu cancer ovarian în fază avansată și medicii nu prea îi dau șanse de reușită.

Încă o provocare … din sutele de provocări ale unei vieți grele, dar tocmai aici se produce miracolul …

 

Vindecarea miraculoasă

 

Este diagnosticată cu “boala secolului”, dar după șase luni medicii care au diagnosticat-o cu cancer îi recunosc vindecarea completă.

Avea dreptate: toate bolile pot fi vindecate dacă suntem dispuși să ne schimbăm modul de a gândi și de a acționa.

 

Cum a reușit Louise? Cu metoda care se predă în Școala Louise Hay și pe care o vei putea învăța și tu …

 

Vei avea acces la o transformare profundă: cu ghidarea Otiliei Deac, trainer de facilitatori ai metodei Louise Hay și coach Louise Hay, vei învăța cum să îți construiești viața extraordinară pe care o dorești și o meriți, bazată pe abundență, stare de bine, iubire și fericire.

Așa cum a făcut și Louise Hay …

 

Este acel moment de conștientizare în care îți dai seama că efectiv stă în puterea ta să schimbi ceea ce nu merge bine în viața ta.

 

Că nu mai poți continua așa și că există situații, evenimente și oportunități mult mai minunate decât cele pe care le-ai trăit până acum.

 

Uneori, acel moment se transformă în acțiune, alteori din păcate acel moment se duce și tu revii la vechiul mod de gândire, că nu ești suficient/ă, că nu meriți fericire, iubire și abundență, că nu poți face nimic, că e prea târziu, că e imposibil …

 

Crede, nu este așa!

 

Acel moment în care ai simțit că-ți poți transforma viața este o flacără vie, dar numai tu ai puterea de a o aprinde sau de a o stinge, pentru simplu fapt că deții această putere de a o face.

 

Doar tu poți aprinde flacăra extraordinară a transformării și poți începe să-ți vindeci viața, aici și acum.

Acum că ai înțeles și ai ales să-ți acorzi această șansă minunată, ai nevoie de un ajutor pentru a începe procesul de transformare.

 

De aceea am creat unica Școala online Louise Hay în limba română, bazată pe metoda Louise, o călătorie în care ești însoțit/ă pas cu pas către transformare și către efectele extraordinare ale acestei transformări în viața ta de zi cu zi.

Cum?

IATĂ CE AM PREGĂTIT PENTRU TINE:

 • un program de 12 LUNI
 • sesiuni on-line, live, pe zoom, în fiecare zi de miercuri din săptămână
 • 30 de minute în fiecare săptămână
 • 50 de sesiuni live
 • 2 sesiuni de Q&A – întrebări și răspunsuri
 • sarcini de lucru de la o săptămână la alta
 • discuții interactive
 • grup închis de Facebook dedicat complet participanților la program
 • înregistrări ale sesiunilor live
 • înregistrările live-urilor rămân pe grup timp de 7 zile, de la sesiune la sesiune

Școala online Louise Hay “Poți să-ți Vindeci Viața”

Program on-line care te ajută să îți schimbi/vindeci viața în 12 LUNI …

Școala on-line Louise Hay la a 3-a Ediție!

“Ai puterea să îți vindeci viața. Adesea credem că nu avem nicio putere, dar nu este așa.

Avem întotdeauna putere în mintea noastră. Revendică-ți și folosește-ți conștient puterea’’

– Louise Hay

 

Aceasta este una dintre frazele cele mai puternice ale lui Louise Hay.

 

Amintește-ți că puterea este în mâinile tale și tot în mâinile tale este posibilitatea de a face în fiecare zi un pas înainte către o viață cu adevărat fericită, împlinită, prosperă, abundentă.

 

Ca să fie și mai simplu și să poți simți suportul sufletelor extraordinare care au ales să facă această călătorie împreună cu tine, vei primi accesul la grupul de Facebook creat special pentru participanții la acest program.

 

Înscrie-te Acum și descoperă cum să îți Transformi Viața

cu metoda Heal Your Life®/Poți Să-Ți Vindeci Viața!®

Iată ce spun unii dintre cei care au participat deja la acest program online Louise Hay

Participarea mea la cursul intensiv “Poți să-ți vindeci viața” mi-a adus o nouă viziune și o înțelegere profundă despre tot ceea ce se întâmpla în viața mea. M-a făcut să pătrund în sufletul meu, să iert și să înțeleg mai bine comportamentele mele și ale celor din jurul meu și în special să nu mai judec aceste comportamente, întrucât știu acum că fiecare acționează în funcție de traumele trăite și convingerile sale. Un alt aspect foarte important pe care l-am integrat în viața mea este recunoștința, eu fiind mereu nemulțumită. Am înlăturat multe blocaje, temeri, frustrări. Mă felicit că am urmat acest curs transformator și continui să îl repet an de an, pentru că de fiecare dată energia grupului este diferită și se fac noi conexiuni neuronale, cu fiecare lecție!

Și consider că nu ai cum sa creezi un nou drum, decât dacă mergi de mai multe ori pe același traseu!

Mulțumesc cu recunoștință și iubire!

 

Ioana Făgădar

 

Programul “Poți să-ți vindeci viața” cu Otilia Deac pentru mine a fost un mare ajutor de nădejde pentru că am conștientizat că vindecarea nu constă numai în medicamente. Este un program pe care îl fac al doilea an și recomand cu drag la rândul meu, așa cum mi-a fost recomandat și mie, acum vreo 7 ani de medicul hematolog Simona Avram, povestindu-mi de Otilia Deac, dar eu atunci nu am dat importanță, neștiind cine este Otilia. Și am avut ocazia să o cunosc pe Otilia, să mă ajute în acest program să îmi tratez rănile sufletești, permițându-le să iasă la suprafață pentru a se transforma în mare parte în vindecare. Încă mai am multe lucruri de învățat și știu că întotdeauna este vorba despre noi. Am învățat să mă iubesc și să mă accept exact așa cum sunt. Am devenit mult mai blândă și răbdătoare cu mine. Dimineața mă trezesc cu recunoștință și închei ziua cu recunoștință. Am învățat să mă iert și să-i iert pe toți cei pe care am avut de îi iertat. Pentru mine, Otilia ești lumină! Mulțumesc cu recunoștință infinită!

 

Maria Gerschner

 

Ce pot spune eu despre acest program e că într-adevăr te schimbă. Vă vorbesc din punctul de vedere al unei mame cu 4 copii, cu care mă mândresc întotdeauna. Este al doilea an în care particip la acest program și cu siguranță și la anul mă înscriu. De ce? Pentru că merit! Da, sună poate cam egoist pentru unii, dar de pe urma acestui program au beneficiat toți din jurul meu. În primul rând te învață să te cunoști mai bine și, cel mai important, să schimbi la tine ce te deranjează la cei din jur pentru că ei sunt oglinzile tale. Am învățat să-i accept pe ceilalți exact așa cum sunt. Am învățat să prețuiesc și să binecuvântez cu iubire fiecare clipă a vieții mele. Declar cu toată sinceritatea că trăiesc cel mai frumos an din viața mea. Faptul că avem săptămânal aceste întâlniri scurte, nu te lasă să deviezi de la drum. Atunci când ești într-un impas parcă găsești răspunsul în întâlnirile săptămânale. E magic totul. Otilia zici că-ți vorbește ție în mod special. În momentul în care tu ești în echilibru cu tine, în care te accepți și te prețuiești, atunci poți da din preaplinul tău și celorlalți. Mulțumesc cu recunoștință Otilia pentru acest program.

 

Nicoleta Krausz

 

Un curs Excepțional! Simplu, util și foarte ușor de aplicat. De ce? Pentru că este foarte bine structurat. Am participat și la alte cursuri, workshop- uri, cu teme asemănătoare. În 2 ore nu au reușit să facă, să explice, ce face Otilia în 30 de minute. Timpul este energie și este una dintre resursele cele mai importante din viața noastră! Datorită acestui curs am conștientizat, înțeles, acceptat multe lucruri. Am reușit să găsesc răspunsuri la multe întrebări, puse de-a lungul timpului. Am reușit să aprofundez concepte și teme interesante. Dar, sunt în continuu proces și voi participa și anul viitor, adica în al treilea an! Mulțumesc cu iubire și recunoștință, dragă Otilia! Mulțumesc întregului grup, pentru împărtășiri, vulnerabilizări!

 

SANDA NESTE

 

Programul,,Poti să-ți vindeci viața” pe parcursul unui an înseamnă Recunoștință. Acest program structurat atât de bine de minunatul om Otilia Deac este cu totul magie, deoarece cu toată dragostea ne plimbă pas cu pas,prin filosofia lui Louise Hay, dar e nevoie de perseverență și consecvență, să ai și temele făcute, altfel spus teorie fără practică =iluzie. Voi enumera, ca la școală – cu liniuțe (așa îmi extrag eu și acum notițele) câteva din multele învățături și lucruri despre care aveam o altă viziune sau așa eram setată-programată:

 • gândirea noastră dispune de cea mai puternică forță creatoare din Univers – imaginația are puterea de a crea realitatea – ce face oare supărarea = încalcă legile Universului – egoismul închide canalele energetice, iar fără energie … – să lăsăm deoparte critica, disprețul, nemulțumirea, atașamentele de orice fel, ura, să ne păstrăm gândirea cât mai pozitivă – munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte – este mai bine să plângeți oameni buni, decât să urâți – să înțelegem că suntem atât de minunați încât oriunde am fi și cu cine am fi, suntem la locul potrivit și în momentul potrivit – putem spune și un NU în loc să spunem DA, atunci când simțim să facem asta – știm că puterea este în noi – cei din jurul nostru sunt doar oglinzile noastre și nimeni nu dorește să ne facă rău – ori de câte ori am cădea este spre binele nostru, doar așa putem să creștem și să evoluăm … multe aș mai putea să scriu dar vă las cu următoarea întrebare (dragă mie…. ) Ceea ce facem, facem din iubire sau din frică??? Vă îmbrățișez cu toată iubirea și să nu uităm că viața este pentru noi și nu împotriva noastră! Acestea le învățăm și le conștientizăm în procesul acesta frumos de schimbare si vindecare:”Poți să-ți vindeci viața” Recunoscătoare pentru tot!

 

Mari Stretcu

 

Acest curs m-a ajutat să îmi schimb felul de a gândi din unul negativ, în unul pozitiv (am scăpări multe și dese, nu îmi iese tot timpul, dar mă străduiesc) Am învățat ce este disciplina afirmațiilor care sunt minunate și ajută foarte mult. Acceptarea era pentru mine greu de înțeles și greu de aplicat, iar acum după curs reușesc să accept situațiile, oamenii așa cum sunt și așa cum vin (mai am mult de lucru în sensul acesta) dar acum conștientizez. Cursul este pentru mine de mare ajutor, îmi place să te ascult Otilia, ești pentru mine un învățător  Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc !

 

Biljana Popovic

 

Mă aflu la a doua călătorie alături de niște oameni frumoși și deschiși, de la care am avut și am de învățat. Anul trecut – în programul ,,Poți să-ți vindeci viața pe toate planurile” – a fost pentru mine, o curiozitate de a descoperi ce este de fapt un curs de dezvoltare personală. Am învățat să mă cunosc pe mine, ceea ce sunt, ceea ce simt, cum să gestionez anumite situații din viața mea, bagajul de convingeri pe care îl am din copilărie – lucruri care m-au determinat să continui această călătorie și în acest an în programul ,,Louise Hay”. Am învățat că totul ține de o disciplină pe care o aleg, o disciplină de a a alege să fiu fericită în viață! Că suntem toți pe acest pământ să experimentăm această viață și să trăim frumos, cu tot bagajul de emoții. La nivel energetic și spiritual suntem toți egali. Când ne eliberăm karma de energiile negative atunci viața ne va da exact ceea ce ne dorim. Lucrurile bune și mai puțin bune sunt lecții de viață din care fiecare are ceva de învățat. Pe mine m-au întărit, mi-au dat puterea de a merge mai departe, mi-au apăsat niște butoane sensibile și toate astea au fost pentru evoluția mea. Mi-am dat seama că nu pot controla totul în viață, de aceea e bine să las viața să mă și surprindă și să accept ceea ce primesc cu iubire! Adevărata fericire se află în interiorul fiecăruia dintre noi! Să lucrăm cu noi, să experimentăm beneficiile meditației, ale respirației conștiente, să învățăm cum să ne schimbăm perspectiva asupra vieții! Anul acesta am participat cu bucurie și la o Tabără Louise Hay, unde am pus în practică toată teoria aprofundată în acești aproape 2 ani de zile. Cred că orice om are nevoie, măcar o dată în viață, de experiența acestui minunat program! Voi conchide cu mantra cea de toate zilele ,,Mă iubesc și mă accept exact așa cum sunt” AHO!

 

Oana Surdu

 

Programul “Poți să-ți vindeci viața” – este și va fi un minunat și pretios cadou pe care mi l-am oferit, dincolo de orice bijuterie, pereche de pantofi, geantă, ședință la cosmetică, masaj, vacanță într-o țară exotică, dincolo de toate aceste lucruri materiale, care îți aduc împlinire doar pe moment. Pentru că astfel am început o frumoasă călătorie spre vindecare, iertare, iubire, o călătorie care m-a adus mai aproape de mine și m-a învățat în primul rând să mă iubesc pe mine, să mă iert, să mă accept așa cum sunt și să-mi doresc să cresc în fiecare zi, să descopăr o versiune mai bună a mea. Încă mai am multe lucruri de învățat și multe straturi de îndepărtat, dar am înțeles un lucru important: Când interiorul se schimbă, se schimbă și exteriorul! Așa cum ne hrănim corpul cu mâncare, și creierul nostru are nevoie de hrană! Înainte mare parte din zi eram copleșită de stres, griji, frici, temeri, frustrări, neputință, blocaje. Acum aleg soluții și acționez cu iubire, recunoștință, energie bună!

 

Lavinia Jurchescu

 

Am urmărit cursul ,,Poți să-ți vindeci viața” al lui Louise L Hay, sub îndrumarea doamnei Otilia Deac. Este un act de curaj să începi un drum, care nu știi unde te duce, dar vine Otilia Deac și ne spune că este cunoașterea de sine, este despre noi și restul lumii, despre Iertare, iubire, curajul de a accepta schimbarea… Am reușit să vindem o moștenire, care aștepta de peste 20 de ani. Am reușit să renovez o casă la țară. Mi-am sărbătorit ziua de naștere la restaurant, pentru prima dată în viața mea. Am fost într-o vacanță de 10 zile, doar cu o prietenă, pentru prima oară de când mă știu. Am fost foarte bolnavă și în mintea mea am repetat mereu ,,sunt sănătoasă, iubesc viata și viața mă iubește, sunt în siguranță!”. Mi-am revenit într-o săptămână. Tensiunile din relația de cuplu s-au stins. Nu mă mai simt vinovată, complexată, primesc o apreciere cu bucurie. Mulțumesc Louise L Hay, mulțumesc colegelor/colegilor din grupă, mulțumesc mult Otilia Deac. Cu iubire și prețuire, Elena ( 71 de ani)

 

Elena Pleter

 

Am fost binecuvântată că am luat parte la acest program. Am învățat să renunț la critică, am învățat că iertarea este cel mai prețios cadou pe care mi-l pot oferi, am învățat să privesc oamenii cu empatie, ca fiind ajutoare în procesul meu de creștere. Abia aștept să înceapă cursul din nou. Am să vin cu multe prietene cărora li se va schimba viața. Mulțumesc, Otilia!

 

Delia Ceteras

 

 

Îmi mulțumesc mie în primul rând că am făcut alegerea potrivită și m-am angajat să urmez acest curs. Apoi, inevitabil îți mulțumesc ție, Otilia, pentru tot ceea ce ne-ai dezvăluit. Și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc surioarei mele și vouă, colegii mei, pentru toate experiențele pe care mi le-ați ridicat la fileu. M-am regăsit și m-am simțit mult mai bine știind că și alții s-au zbătut cu aceleași provocări. A fost frumos, a fost autentic și, pentru mine, a fost cu totul necunoscut. Acum, după aproape un an, privesc multe dintre “provocările” vieții cu îngăduință, știind că eu am puterea să le transform. E ceva tare plăcut! Să simți, să crezi cu toată ființa ta că doar de tine depinde viitorul tău, ziua de mâine, zâmbetul colegilor și pacea din casă, e mai mult decât confortabil. Așa am ajuns să gândesc după acest curs și știu că este minunat. Mulțumesc!

 

Diana Domșa

 

Multumesc cu recunoștință pentru șansa de a urma cursul “Poți să-ți vindeci viața” sub îndrumarea d-nei Otilia Deac. Dacă inițial un curs săptămânal pentru un an mi se părea poate greu de urmărit, acum la finalul cursului știu sigur că îmi va lipsi. Autenticitatea și pasiunea cu care ni s-au transmis informațiile au ,,apăsat niște butoane interne”, au îndepărtat niște straturi de rezistență și au generat multe întrebări și conștientizări. Am să urmăresc în continuare tot ceea va împărtăși și știu sigur că îmi voi face cadou în 2023 o tabără cu mentor Otilia Deac. Mulțumesc Otilia pentru tot ceea ce ești și felul în care reușești să transmiți tuturor!

 

Monica Balint

 

Atunci când mi s-a spus despre acest program a sunat a fi ceva magic, așa îl percepusem eu la prima strigare unde am spus DA fără nicio ezitare, am început programul care într-adevăr este un mare plus în viață, este un ghid, este răspunsul la tot ceea ce cauți. Eu aș introduce acest program în școli dacă s-ar putea. Am să-l repet și anul următor, deoarece am foarte multe de învățat în continuare și sunt foarte recunoscătoare pentru această șansă. Este o mare plăcere să te ascult Otilia și apreciez mult răbdarea și dedicarea ta. Mi-aș dori să urmăm aceste program într-un număr cât mai mare spre binele nostru și al generațiile următoare.

 

Lavinia Bocicai

 

Draga mea Otilia! Vin cu o mare recunoștință pentru a-mi exprima părerea despre acest program de un an de zile, ascultând mereu vocea ta caldă și liniștitoare, pentru mine acest curs înseamnă mult, mult de tot, este o binecuvântare, mă ajută să fac multe schimbări în viața mea în bine, sunt foarte recunoscătoare și mulțumesc din suflet că am reușit să te cunosc. Împreună cu acest grup din care fac parte, ascultând la fiecare întâlnire timp de un an, ascultând multe lucruri spuse de tine Otilia, pentru mine e o lecție de învățat care nu are sfârșit, cât adevăr există în cursul acesta de care eu eram foarte departe îmi zic mereu înăuntrul meu, cu câtă înțelepciune ne vorbești toate aceste lucruri, am foarte mult de lucrat încă cu mine și vreau să ajung acolo unde îmi doresc cu adevărat, reușesc să mă ajut foarte mult cu Respirațiile când simt ceva durere. În corpul meu, acest lucru l-am urmărit de foarte multe ori și reușesc să nu mai ajung la medici, mă ajută foarte mult afirmațiile… Draga mea Otilia, pentru mine ești o persoană cu o mare convingere și încredere în tot ceea ce faci și reușești să deschizi mințile multor oameni în suferință și disperare, îi ajuți să-și găsească liniștea sufletească și să privească spre univers! Te îmbrățișez cu drag!

 

Ciote Ana

 

Recomand tuturor acest program, deoarece îți dă șansa să te regăsești, să ajungi cea mai bună varianta a ta. În acest program înveți ce este iertarea și cum să ierți, iar atunci când o practici simți că ai lăsat jos o piatră de moară pe care o trăgeai mereu după tine. Mai înveți cum să identifici, cum să ajungi la sursă și să rezolvi blocajele și situațiile neplăcute din viața ta. Te scoate din statutul de VICTIMĂ. Înveți cum să-ți vindeci relațiile cu tot ceea ce te înconjoară și mai înveți cum să te IUBEȘTI. Acest program este doar despre tine. În acest an am început să fac pace cu mine, să mă accept așa cum sunt și să mă iubesc mai mult. Mi-am scos copilul interior la suprafață și am început să am grijă de el. În câteva cuvinte, acest program este iubire, acceptare, iertare, transformare, libertate, recunoștință. Otilia, mulțumesc cu recunoștință că ai creat acest program!

 

Geta Sicoie

 

Numele meu este Izabela, am început acum 2 ani acest program Louise Hay cu Otilia și am început cu pași timizi, crezând că eu una nu prea am cauze emoționale de rezolvat, însă fiind în preajma zilei mele de naștere, mi-am făcut acest program cadou Am început și la fiecare “lecție” mă regăseam și eram cu lacrimile în ochi ca un pui de căprioară … plină de momente de aha … Zilele treceau și peste mine veneau teste, care să mă întrebe: sigur îți place ce faci? Din nou cu lacrimile în gât și pe chip le acceptam….cu bucurie și dorința de descoperire … Am tânjit, la propriu să ajung într-o tabără a Otiliei și când am ajuns, aveam impresia că zbor și voi avea parte de cea mai minunată experiență din viața mea, așa a și fost și pentru asta, în acest an am decis să merg și la următoarea tabără, cea de avansați, tabără unde am avut un alt carusel de conștientizări, unde am înțeles cât de mult suferea copilul interior, copilul Izabela În acești doi ani minunați, cred că aș putea să scriu câteva romane bune, în care să pot povesti cum eram înainte de acest “program” și cum mi-am găsit și îmi descopăr cu fiecare zi care trece, cea mai bună versiune a mea  Mă gândesc cu bucurie și recunoștință că am reușit să vindec multe bariere emoționale, de care nici măcar nu eram conștientă, că am o relație fericită cu copilul meu interior și acest lucru se reflectă în toate relațiile mele

 

Izabela Miclea

 

În căutarile pentru a găsi răspunsuri la întrebările mele arzătoare de viață, după zeci de ani de căutari (yoga, cursuri de creștere personală, chiar de structurare profesională ), am întâlnit acest program extraordinar, învățăturile Louise Hay sub îndrumarea și susținerea plină de iubire a Otiliei Deac. Acest curs a cristalizat ceea ce am acumulat până acum și mi-a adus trăiri noi, astfel încât mi-am vindecat multe răni interioare. În sfârșit nu mai pun pe umerii mei ceea ce au de rezolvat ceilalți în viețile lor simțindu-mă tot timpul vinovată că eu nu fac mai mult pentru ei. De aici și libertatea de a lua deciziile mele pentru viața mea, cu discernământ și fără vinovăție! Mulțumesc cu recunoștință tuturor celor care fac posibil acest program și totodată celor care m-au ajutat ( poate unii fără să știe) să particip la acest curs. Schimbă viața. Mulțumim Otilia!

 

Gabriela Neatu

 

Mulțumesc cu recunoștință Otiliei pentru tot ce am învățat în acest curs, pentru felul în care a reușit să ne transmită toate aceste informații. Îmi mulțumesc mie pentru că am luat decizia de a participa la acest curs din care am învățat: să privesc cu alți ochi provocările vieții, să mă iubesc și să mă accept exact așa cum sunt. Am înțeles cât de importante sunt afirmațiile, gândurile pe care le avem și cuvintele pe care le folosim. Am inteles ca totul depinde doar de noi. Mai am mult de lucrat cu mine, dar sunt mulțumită de rezultatele din acest moment. Mulțumesc tuturor pentru acest minunat AN petrecut împreună

 

Iulia Bunescu

 

Despre programul de 1 an “Poți să-ți vindeci viața”: chiar poți, dar ai nevoie de muncă cu tine în profunzime, este un program pe care îl fac al doilea an, am impresia că unele informații nu le-am auzit anul trecut, deși sunt în mare parte aceleași informații, doar că eu sunt altcineva, este un program MINUNAT, pe care îl voi lua și anul viitor, învățând să mă iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi în profunzimea ființei mele, să mă cunosc mai bine, este o călătorie spre mine, este o călătorie despre viață și cum înveți să îți faci viața mai ușoară, mai frumoasă, mai bună, este un cadou, este o experiență de care cred eu că avem nevoie cu toții, fie că conștientizăm sau nu. Pentru mine a fost și este un mare ajutor, uneori știi că știi și totuși nu mai știi, dar sunt dispusă să învăț mereu, chiar și așa mai există rezistență la schimbare, dar lucrând cu mine se mai curăță un strat de ceață. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, Otilia Deac și tuturor sufletelor minunate din program de la care am avut ceva de învățat. Sunt recunoscătoare și îl recomand tuturor.

 

Dobrean Florentina

 

Ce a însemnat pentru mine programul “Poți să-ți vindeci viața” cu Otilia Deac? În primul rând îți mulțumesc că exiști, dragă Otilia! Că mă trezesc dimineața cu afirmațiile și meditațiile tale, că te ascult când calc, când fac de mâncare. Că atunci când simt că am nevoie de resetare, doar te ascult. Că mi-am umplut baia de afirmații și mă ajută enorm să mă liniștesc. Că știu acum că totul este despre mine. Nu știu când a trecut aproape un an petrecut alături de voi. Am avut atât de multe conștientizări anul acesta. Am reușit să mă angajez, să ies cu prietenele din facultate, să petrec timp cu prietenii, să am mai multă atenție și iubire pentru mine, să cunosc oameni minunați, să citesc, să vizitez locuri noi. Să ascult, să tac. Mulțumesc, dragă Otilia!

 

Ana-Maria Buia

 

Ce am învățat/conștientizat pe parcursul unui an, în Programul “Poți să-ți vindeci viața ?” Foarte multe … dintre care aș aminti cele mai importante lecții: – Am învățat să-mi controlez gândurile negative, în prezent acestea apar foarte rar spre deloc; – Mă iubesc și mă accept exact așa cum sunt, nimeni nu mă poate face să mă simt prost/jignită etc.; – Am identificat ce înseamnă succesul pentru mine; – Am conștientizat importanța afirmațiilor și am învățat să le spun corect ; – Am conștientizat că, cuvintele au o mare putere, motiv pentru care sunt mereu atentă la ce cuvinte folosesc cu cei din jurul meu; – Am renunțat la critică (parțial) și autocritică (în totalitate), spunând de sute de ori „Mă iubesc și mă accept exact așa cum sunt”; – Am înțeles cum funcționează energia banilor; – Am înțeles că fericirea mea depinde doar de mine; – Am conștientizat că eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea; – Mi s-a modificat definitiv percepția asupra unor lucruri pe care eu nu le consideram importante; – Am timp să-i inspir pe ai mei copii, petrecând mai mult timp împreună și împărtășindu-le din cele învățate de mine de-a lungul timpului. Și ar mai fi foarte multe alte lucruri de spus … Multumesc mult Otilia pentru inspiratie, pentru ideile minunate și strategiile folosite de-a lungul acestui an. Și nu în ultimul rând aș dori să-i mulțumesc lui Judit, pentru că mi-a recomandat acest program. Cu recunoștință!

 

Ionela Gati

 

Mulțumesc, Otilia! Dacă nu eram la curs, nu știu cum făceam față tuturor provocărilor prin care am trecut, m-a ajutat să nu mă mai victimizez, să accept totul așa cum vine, să nu îi mai judec pe alții și lista poate continua……mulțumesc cu recunoștință!!!

 

Dana Simona Ciulea

 

Mulțumesc prietenei mele Iulia, care mi-a făcut cadou acest curs intens și pur pt mine!!! Mulțumesc Otiliei, pentru tot sprijinul acordat!!! Pe mine personal m-a ajutat acest curs în aria liniștii… consider că sunt mai liniștită față de acum un an, un pic mai temperată ( aici mai am de lucrat cu mine ) și mult mai conștiincioasă, nu că n-aș fi, dar cursul mi-a ridicat mingea la fileu. Nu promit, dar îmi doresc încă un an cel puțin în preajma Energiei Otiliei și a tuturor!!!

 

Petronela Tapanov

 

Nefiind omul multor cuvinte, o dată cu mulțumirile aduse Otiliei Deac pentru acest curs, am să scriu și de ce e bine să parcurgi acest curs și-l recomand cu toată încrederea. Ca orice om, treci prin viață și îți pui unele întrebări legate de tine, de stările și emoțiile prin care treci, de cum ai putea să ți le gestionezi mai bine. Acest curs te ajută să te cunoști și să te înțelegi mai bine, să te iubești și să te accepți așa cum ești. E un curs pe care îl recomand să îl faci de mai multe ori, fiindcă de fiecare dată descoperi lucruri noi. Mulțumesc cu recunoștință.

 

Doina Iojiban

 

O maximă orientală spune: “Cunoașterea e mai importantă decât averea, de avere trebuie să ai tu grijă, cunoașterea are ea grijă de tine”. Cursul Otiliei Deac, pe care l-am urmat al doilea an la rând, îți crește Cunoașterea, așa că este un curs pe care ar trebui să-l urmeze cât mai multe persoane. Mulțumesc Otilia !

 

Adrian Silviu Gabriel

 

În spatele unui om puternic, nu se află nimic altceva decât emoțiile vindecate. În spatele unui om înțelept, nu se află calități, ci Sinele său. Când un om își iubește aproapele, are grijă de mintea sa, fiindcă ce există acolo, va proiecta spre ei. În spatele fericirii se află două puteri energetice fundamentale: iubirea și liniștea. Mulțumesc, Otilia, pentru puterea de a fi cu mine și vă mulțumesc vouă pentru puterea de a fi cu mine. Cu multă iubire,

 

Madanina Florea

 

Cursul Otiliei m-a ajutat să fiu pregătită pentru ceea ce urma să se întâmple. Punând în practică punctele-cheie ale filozofiei Louise Hay, am făcut față unei boli crunte, cancerul. Este adevărat că te poți vindeca daca îți vindeci rănile sufletești și înțelegi că tu ești cel mai important lucru din viața ta și doar tu ești responsabil de ceea ce ți s-a întâmplat. Doar tu îți poți alege drumul pe care vrei să te îndrepți. Cu iubire și practicând iertarea, visurile tale pot deveni realitate. Faceți-vă cel mai prețios cadou pentru voi – acest program. Ne ajută să înțelegem cine suntem și cum ne putem vindeca pe toate planurile. Acum eu sunt vindecată după 11 luni de tratamente. E începutul de care avem nevoie pentru a avea viața pe care ne-o dorim. Vă îmbrățișez cu drag și vă iubesc

 

Carmen-Elena Șandru

Înscrie-te Acum și Descoperă cum să îți Transformi Viața cu ajutorul școlii online Louise Hay

Asigură-ți locul aici: