F.A.Q.

Ce este un curs Heal Your Life și ce anume se face?

La cursurile Heal Your Life se învață tehnici și metode pentru a relaționa mai bine cu propria persoană și cu ceilalți. Se fac exerciții ușoare: individuale, în pereche și în grup. Vei putea face parte dintr-o comunitate de support și după terminarea cursurilor.

La cursurile Heal Your Life voi găsi toate răspunsurile pentru viața mea?

Cred că adevărata vindecare se produce în propria noastră ființă și că nimeni nu deține cu adevărat răspunsurile pentru viața celorlalți. Aici vei găsi instrumente, metode și exerciții pe care le poți aplica în viața ta de zi cu zi, pentru a-ți îmbunătăți treptat propria viață.

Cursurile Heal Your Life mă vor ajuta și în viața practică de fiecare zi?

În mod absolut, da!<br /> Vei dobândi o claritate mentală și forță interioară, mai mult control asupra minții tale, a emoțiilor tale și a atitudinii tale. Îți va fi mai ușor să-ți clarifici prioritățile și ceea ce este cu adevărat important pentru tine, în viața de zi cu zi.

Pe cine voi întâlni? Cine sunt cei care frecventează cursurile?

În principiu, participanții la cursurile Heal Your Life au trei lucruri în comun: dorința de a evolua (de a-și îmbunătăți viața, munca, relațiile), dorința de a face diferența și respectul pentru ceilalți. Nu e nevoie să aparții unei anumite tipologii; suntem cu toții ființe umane, fiecare cu propria poveste, și suntem aici pentru a ne ajuta reciproc.

Sună interesant, dar în acest moment am alte priorități

Dacă te gândești să nu participi la un astfel de curs pentru că, în acest moment al vieții tale, ai diverse priorități și/sau proiecte, să știi că tocmai participarea la un astfel de curs îți va da forță și claritate și te va ajuta să te focalizezi și mai bine asupra priorităților tale. Dacă te gândești să nu participi la aceste cursuri din cauza partenerului/ei tău/tale, a copiilor sau a prietenilor, să știi că această experiență va avea un impact pozitiv și asupra lor. Este chiar recomandată frecventarea cursurilor împreună cu partenerii și/sau prietenii.

Am citit cartea “Poți să-ți vindeci viața” și mi-ar plăcea să continui acest parcurs. Ce pot să fac?

Poți să vii la un curs. Aici vei avea posibilitatea să experimentezi conceptele expuse în carte, să ți le însușești, să le aplici, să pui întrebări și să cunoști alte persoane pe calea schimbării.

Nu aș putea învăța aceste lucruri din carte?

Din carte poți învăța conceptele, ideile, afirmațiile, meditațiile. La cursuri vei avea posibilitatea să experimentezi aceste lucruri și să le pui în practică cu susținerea unui grup.

Este normal ca de fiecare dată când vreu să vin la un curs să mi se întâmple ceva și să nu reușesc?

Da! Se întâmplă, și de cele mai multe ori se datorează unei rezistențe (cauzată de frica de a face ceva nou și de a ieși din zona de confort). Când decizi să faci un curs, încearcă să faci o listă cu cinci motive principale pentru a nu renunța, pune această listă undeva la vedere și citește-o zilnic. Astfel vei putea începe să lucrezi cu tine și cu rezistențele tale imediat.

Cum mă înscriu?

Pentru a te înscrie este necesar să completezi formularul online și să trimiți dovada plății la otilia.deac@gmail.com.